Wet Works van start met 'gratis frites eten'

23/06/2010 11:45

WetWorks Zwembad Dijnselburg Zeist

Op zaterdagmiddag 26 juni a.s. worden gezinnen uitgenodigd om gratis frites te eten van 13.30 tot 17.00 uur op locatie zwembad Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 8 in Zeist. Voor iedereen is er een flinke portie vetarme frites met ketchup of vetarme mayonaise.

De Meet & Eat in zwembad Dijnselburg staat voor verantwoord eten, waarbij oud en jong fit en vitaal blijven. Een tijd lang zijn daarom de frites uit de keuken verdreven. Nu zijn de frietjes weer terug, omdat een oplossing is gevonden voor een verantwoorde bereiding in een speciale heteluchtoven. Inmiddels is onderzoek gedaan onder kinderen die de vetarme frites niet konden onderscheiden van de vette. Nu kunnen dus meer mensen de proef op de som nemen en gratis frites eten met het hele gezin op zaterdagmiddag 26 juni van13.30 tot 17.00 uur.

Nieuw sportief initiatief voor verantwoord leven

Op die dag wordt ook gestart met het nieuwe sportieve programma: Wet Works. Dit programma is een initiatief van zwembad Dijnselburg in samenwerking met een aantal partners, waaronder Fysio Sport & Training Dijnselburg, Esko Diveworld Duikclub, zwemvereniging Arma, zwemclub Zeist, Sportservice Zeist, zwemvrienden Zeist en atletiekvereniging Fit. Deze partners zijn actief op locatie Dijnselburg in Zeist. Alle partners zijn gericht op het ondersteunen van mensen die verantwoord willen bewegen. Door deze samenwerking is het mogelijk een zeer gevarieerd sportief programma te bieden aan jong en oud.

Aanbiedingen Wet Works

Wet Works wil een sportief programma bieden voor elk budget. Daarom zijn de acties voordelig geprijsd. Zo heeft iedereen toegang tot gevarieerd sporten onder deskundige begeleiding. Deze zomer zijn er diverse aanbiedingen inclusief kortingsbonnen voor het restaurant. Alle activiteiten worden gecommuniceerd via www.wetworks.nl.





http://www.wetworks.nl

www.wetworks.nl