TomTom


André van Duin maakt eerste officiële originele Nederlandstalige TomTom stemmen

Jun 23 2010

André van Duin maakt eerste officiële originele Nederlandstalige TomTom stemmen


- Jan Wijdbeens en Dik Voormekaar nu verkrijgbaar via TomTom HOME -

Amsterdam, 23 juni 2010 - TomTom introduceert vandaag de eerste officiële originele Nederlandstalige TomTom stemmen. André van Duin heeft twee stemmen ingesproken, als zijn personages Jan Wijdbeens en Dik Voormekaar. Beide stemmen zijn per direct beschikbaar via TomTom HOME.

André van Duin is met meer dan 45 jaar ervaring één van de meest geliefde entertainers van ons land. Speciaal voor TomTom heeft de komiek zijn bekendste karakteristieke personage, Jan Wijdbeens, ingesproken voor de navigatiesystemen. Hiermee brengt hij bestuurders met een brede glimlach naar hun bestemming. Samen met Ferry de Groot heeft André van Duin op een hilarische manier ook de stemmen van Dik Voormekaar ingesproken. Dik Voormekaar zit achter het stuur en Meneer de Groot let op de route. Beide stemmen zorgen voor een extra komische beleving op de weg.

Met de stemmen van de verschillende karikaturen en beroemdheden kunnen gebruikers hun TomTom navigatiesysteem een persoonlijk tintje geven. TomTom-gebruikers rijden op deze manier niet alleen veilig naar hun eindbestemming, maar worden onderweg ook nog vermaakt.

Eerder waren de officiële stemmen van Homer Simpson, Snoop Dogg en Star Wars al beschikbaar voor de TomTom navigatiesystemen. Met de originele stemmen van André van Duin introduceert TomTom de eerste Nederlandstalige TomTom-stem.

TomTom stemmen van André van Duin zijn nu verkrijgbaar via TomTom HOME voor EUR9,95 per stem en zijn exclusief beschikbaar voor TomTom navigatiesystemen. De stemmen zijn gerealiseerd voor TomTom door MyPoi World BV. Ga voor meer informatie en voorbeeldfragmenten naar www.tomtom.com/andrevanduin.


- EINDE -
TomTom