Ingezonden persbericht


Haaksbergen, 23 juni 2010

ICT Spirit internationaal partner Microsoft


Deelname WorldWide Partner Conference logisch gevolg als eerste Microsoft Competence Center van Nederland ICT Dienstverlener ICT Spirit is door de internationale Microsoft organisatie geselecteerd als een van de zes Nederlandse specialisten om zich te presenteren in de Prime International Partner Guide. Deze internationale partnergids is bedoeld om nationale en internationale middelgrote en grote organisaties te wijzen op Microsoft partners met een speciale toegevoegde waarde. De lancering van de gids is op de Microsoft WorldWide Partner Conference in Washington DC (USA) van 10 tot 15 juli. Als eerste Microsoft Competence Center van Nederland is het voor ICT Spirit een logisch gevolg om aan de conferentie deel te nemen en directeur Tom Altena is erg blij met de opname in de Prime International Partner Guide.

Prime WorldWide Partner Guide
De internationale Microsoft organisatie brengt periodiek een aantal magazines uit. Dit doet zij voor verschillende branches met het doel organisaties in die branches op maat te informeren over de nieuwste technologie en ontwikkelingen. Voor de industrie is dit het Prime Magazine. Als vervolg op het magazine wordt dit jaar voor de eerste keer een speciale internationale partnergids gemaakt. Daarin staan naast het laatste nieuws en brancheontwikkelingen ook Microsoft partners die iets extra's aan de industrie te bieden hebben. De gids heeft een internationaal karakter en in Nederland zijn slechts 6 partners geselecteerd om zich te mogen presenteren. Tom Altena, directeur van ICT Spirit: 'Wij waren verrast maar ook erg blij met de uitnodiging van Microsoft. Het geeft aan dat onze strategische partners specifieke kennis en ervaring binnen een branche waarderen.' Daarnaast is Tom Altena van mening dat vooral de klant profiteert van deze kennis door maatwerk oplossingen die daadwerkelij k bijdragen aan de business van de klant.

WorldWide Partner Conference
De lancering van de Prime WorldWide Partner Guide is tijdens de Microsoft WorldWide Partner Conference in Washington DC (USA) van 10 tot en met 15 juli. Na de conferentie zullen de nationale Microsoft organisaties de gids versturen naar de top van het bedrijfsleven binnen de industrie in hun betreffende land. Voor Nederland betekent dit dat de gids aangeboden wordt aan de top 500 industriebedrijven. ICT Spirit neemt met een delegatie deel aan de WorldWide Partner Conference. Tom Altena: 'Als Microsoft Competence Center zijn we dat natuurlijk aan onze stand verplicht. Maar dat is niet de reden. Deze conferentie is een uitstekende gelegenheid om de laatste technologie te ervaren en veel Microsoft mensen te leren kennen. Dat is goed voor de contacten en daar profiteren onze klanten ook van.' ICT Spirit zal tijdens de WWPC live verslag doen van al het nieuws via hun Twitter account (www.twitter.com/ictspirit). Klanten en andere geïnteresseerden blijven zo op de hoogte van het laatste nieuws en hoeven niet te wachten tot een nieuwsbrief achteraf.

Microsoft Competence Center
ICT Spirit is het Microsoft Competence Center voor Oost Nederland. Daarmee heeft zij specifieke kennis en kunde van alle Microsoft technologie en oplossingen. Dit combineert zij met innoverende oplossingen van andere strategische partners. ICT Spirit is zowel architect, leverancier als dienstverlener op het gebied van ICT Infrastructuren, datacenterdiensten en cloudoplossingen. Beschikbaarheid en continuïteit van bedrijfsprocessen staan daarbij voorop. Bij ICT Spirit werken kennis gedreven en enthousiaste professionals. Meer informatie: www.ictspirit.nl.

Noot voor de redactie,