Politie Zeeland


---


1154-2010 Inbraken in Terneuzen
In de nacht van dinsdag op woensdag werden in Terneuzen verschillende inbraken gepleegd.
In de Serlippensstraat werd ingebroken in een tankstation. Er werd een deur vernield en er werd rookwaar en geld gestolen. De hoeveelheid rookwaar en de hoogte van het geldbedrag zijn onbekend.
In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning in de Klaprooslaan. Uit de woning werden een gsm, computerapparatuur, persoonlijke papieren, sleutels en een onbekend geldbedrag weggenomen.
Tot slot werd op de Schoolweg gepoogd in te breken in een winkelpand. Het bleef bij het vernielen van een ruit van de winkeldeur.

1155-2010 Diefstal stroomkabels, Sluiskil
In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een bedrijfsterrein aan de Oostkade in Sluiskil enkele tientallen meters stroomkabel weggenomen.
Het gaat om 32 Ampèrekabel, 220 Voltkabel en verdeelkabel. Van elk van de drie kabels werden enkele meters gestolen.

1156-2010 Diefstal computers, Middelburg
Uit een clubgebouw aan de Fazantenhof in Middelburg werden in de nacht van maandag op dinsdag 3 computers + monitoren gestolen.
Het is onbekend wat de waarde van de computerapparatuur is.

1157-2010 Inbraak in woning in Cadzand
Woensdagochtend werd ingebroken in een woning aan de Vlamingpolderweg in Cadzand.
Uit de woning werden een camera en enkele honderden euro's gestolen.

1158-2010 Portemonnee gerold, Terneuzen
Woensdag tussen 14.00 en 14.30 uur werd in een winkel in de Havenstraat in Terneuzen een 94-jarige vrouw uit die plaats van haar portemonnee beroofd.
De portemonnee zat in een tas die aan haar rollator hing. In een onbewaakt ogenblik werd de portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en meer dan honderd euro, uit haar tas weggenomen.

1159-2010 Hardrijder is rijbewijs kwijt, Kruiningen
Op de A58 bij Kruiningen moest een 39-jarige motorrijder uit Agatha Berchem (B) woensdagochtend zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.
Op de A58 geldt een maximumsnelheid van 120 km/h; de Belg reed daar met een snelheid van zo'n 190 km/h en dat kostte hem zijn rijbewijs.

1160-2010 Aanrijding in Terneuzen
Op de Binnenvaartweg raakten woensdag rond 18.30 uur bij een aanrijding twee personenauto's total loss.
Een 34-jarige Vlissingse man draaide op de Binnenvaartweg, ter hoogte van een T-splitsing zijn auto. Hij had hierbij geen erg in een 76-jarige automobilist uit Oostburg. Deze 76-jarige man remde nog te om zodoende een aanrijding te voorkomen maar er ontstond toch een botsing. De twee bestuurders bleven ongedeerd, maar de auto's raakten total loss.





Politie Zeeland