Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ed Kowalczyk geeft een exclusief optreden met signeersessie bij Media Markt Den Haag

23 juni 2010 - De Amerikaanse topartiest Ed Kowalczyk treedt aankomende donderdag 24 juni op bij Media Markt Den Haag aan de Grote Marktstraat, waarna hij zijn nieuwe album Alive zal gaan signeren.

Optreden met signeersessie
Ed Kowalczyk, voormalig frontman van de rockband Live, is aanstaande donderdag 24 juni van 18:30 tot 19:00 uur live te zien bij Media Markt Den Haag aan de Grote Marktstraat. Hier zal de zanger een kort optreden geven, gevolgd door een signeersessie. De muzikant is in Nederland om zijn nieuwe solo-CD 'Alive' te promoten. De CD wordt bij de Haagse Media Markt één dag vóór de officiële release aangeboden.

Alive
Het solo debuut van zanger Ed Kowalczyk gaat gepaard met zijn nieuwe album 'Alive'. Kowalczyk werd bekend als frontman, zanger en songwriter van de zeer succesvolle Amerikaanse rockband Live. Met vele hits op zijn naam (o.a. I Alone, Lightning Crashes, Run To The Water en the Dolphin's Cry) wist hij met deze band in Nederland tienduizenden fans op de been te brengen en verkocht hij wereldwijd meer dan 22 miljoen albums. Sinds eind 2009 treedt Kowalczyk ook succesvol op als solo-artiest met band. Dit debuutalbum, Alive, bevat 12 tracks waarbij de sound bepaald wordt door het karakteristieke stemgeluid van Kowalczyk. Van stevige rocksongs tot gevoelige ballads. De productie van Alive was in handen van CJ Eiriksson, die in het verleden al produceerde met o.a. U2 en Matchbox 20. Deze versie is verpakt in een luxe digipack en bevat ook een dvd met daarop een akoestische sessie, opgenomen in een studio te Amsterdam.

Over Media Markt
Media Markt is onder meer actief in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije. Media Markt heeft in deze landen meer dan 500 vestigingen, waaronder nu 28 in Nederland en 13 in België. In 2006 is ook de formule van de dochteronderneming van Media Markt, Saturn, gelanceerd in Nederland. Sinds de start in Nederland in 1999 is Media Markt uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen en dé nummer 1 op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Ook de komende jaren zal Media Markt zich verder blijven uitbreiden in Nederland. Voor meer informatie, surf naar www.mediamarkt.nl.

Noot voor de redactie,