Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Het intermediair kan zich ook weer rechtstreeks aansluiten bij Hypotrust.

Capelle aan den IJssel, 23 juni 2010 ­ Het intermediair kan zich ook weer rechtstreeks aansluiten bij Hypotrust. Verzoeken vanuit het onafhankelijke intermediair en de veranderende marktomstandigheden op de hypotheekmarkt hebben Hypotrust tot dat besluit gebracht. Hypotrust zet daarnaast de goede relatie met serviceproviders graag voort.

Rechtstreekse verkoop Hypotrust via intermediair
Het intermediair kon tot eind 2009 rechtstreeks terecht bij Hypotrust voor hypotheekproducten. Begin 2010 is het distributiebeleid aangepast. De hypotheken van Hypotrust werden sindsdien uitsluitend via serviceproviders aangeboden aan het intermediair. Van de kant van het onafhankelijk intermediair ontving Hypotrust een groot aantal verzoeken toch weer rechtstreeks met het onafhankelijk intermediair te gaan samenwerken. Dit heeft Hypotrust doen besluiten het distributiebeleid terug te draaien naar de situatie van 2009.

Mirjam Halverhout, Commercieel Directeur van Quion en verantwoordelijk voor Hypotrust: `Hypotrust biedt vrijheid in hypotheken. Dit betekent vrijheid voor de consument door scherp geprijsde en flexibele hypotheek- oplossingen. Dit betekent ook vrijheid voor de onafhankelijke hypotheekadviseur om te kiezen voor een rechtstreekse aanstelling bij Hypotrust. Natuurlijk kan het intermediair voor Hypotrust hypotheken ook gebruik blijven maken van het assortiment van serviceproviders. Door weer terug te gaan naar de distributiestrategie van 2009 via zowel serviceproviders als het onafhankelijke intermediair komen wij tegemoet aan verzoeken van veel intermediairs waarmee wij in het verleden zo constructief en succesvol hebben samengewerkt.'

Informatie voor het intermediair
Intermediairs die belangstelling hebben voor een directe aanstelling bij Hypotrust, kunnen contact opnemen met Hypotrust via telefoonnummer: 010-242 1074 of marketing@hypotrust.nl.

Over Hypotrust
Hypotrust is gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken en doet dit al sinds 1994. Hypotrust is als zelfstandig hypotheeklabel onderdeel van Quion ­ een leidende servicer op hypotheekgebied. Tot en met december 2009 deed Hypotrust altijd rechtstreeks zaken met zo'n 1000 rechtstreeks aangesloten intermediairs. Vanaf begin 2010 heeft Hypotrust gekozen voor een exclusieve distributiesamenwerking met uitsluitend serviceproviders. Hypotrust keert weer terug naar de situatie van 2009.




Ingezonden persbericht