750 jongeren golfen met BN-ers en werkgevers voor een baan


ALBRANDSWAARD ROTTERDAM, 20100621 -- De mypeople masters is het grootste Golf en Carrière evenement van Nederland waar werkgevers, gemeenten, het Uwv Werkbedrijf, opleidingsinstituten en honderden werkzoekende jongeren elkaar en de golfsport op een unieke en sfeervolle manier ontmoeten. De mypeople masters staat in het teken van ontmoetingen (speeddaten) een succesvolle en directe manier van contactleggen tussen werkgevers en toekomstige werknemers. Doel van het evenement is om alle 750 genodigde jongeren te helpen aan een baan, een opleiding of een leerbaan en kennis te laten maken met de golfsport.

Naast de Burgemeesters en de Wethouders Sociale Zaken van de deelnemende gemeenten en enkele 2de kamerleden zetten tal van bekende Nederlanders zich in - vanuit hun betrokkenheid met jongeren - om deze dag tot een succes te maken. Enkele namen: Patricia Paay, John Williams, Quintis Ristie, Henk Bres, Patrick Kluivert en Rosana Lima, Bas Muijs, K1 Remy Bonjsaky, Timmer Akkermans, Brian (gouden kooi), advocate Ines Weski, Charley Luske en Tanja Jess, voetballers Fabian Wilnis, Kew Jaliens, David Mendes Da Silva, Michael Mols, Jerry Simons, honkbalprofessional Diegomar Markwell, golfprofessional Kyra van Leeuwen en vele anderen.

Vanaf 09.00 uur worden golfclinics gegeven door het Nederlandse Pitch en Puttteam en NGC topspelers en om 11.00 uur starten jongeren, werkgevers en Bn-ers aan het hoofdtoernooi met op hole 1 een BMW Z4. Vanaf 12.00 uur treden op: Gery Mendes, Winne, Opposites, X-Factor Sumera - Danielle - Kelvin, Maghreb Mania, Ntjam Rosie, Urban Roots feat. Sherry Dyanne en dj ADHD Ron Miller.

De mypeople masters is een gemeentegrensoverstijgend initiatief van de gemeente Spijkenisse en het managementbureau mypeople. Deelnemende gemeenten zijn Albrandswaard, Brielle, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

Perskaarten zijn te bestellen bij persvoorlichter Walter Nooy en via masters@mypeople.nl interviews en/of uitzendingen vanaf locatie zijn mogelijk op aanvraag. Persbegeleiding aanwezig.
Voor telefonisch contact +31(0)10-89102 11

Evenement mypeople masters 2010
Datum 23 juni 2010
Tijd 09.00 uur - 16.00 uur
Locatie
Pitch & Putt Rhoon
Albrandswaardsedijk 196
3172 XB Poortugaal-Rhoon

mypeople