Politie Twente

Onderwerpen in Onder de Loep van donderdag 24 juni 2010 (uitzendingen om 21.15, 22.15 en 23.15 uur).

> Hengelo (O)
Tijdens de Nacht van Hengelo, van 5 op 6 juni, is een man ernstig mishandeld op de Brink in het centrum van Hengelo. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis en kan tot op heden, gezien zijn lichamelijke toestand, nog niet door de politie gehoord worden. In Onder de Loep aandacht voor deze zaak.

> Hengelo (O)
In de nacht van 15 april tegen middernacht is een man op de Emmaweg in Hengelo tussen de twee spoorviaducten door twee daders beroofd. Hij is geschopt en geslagen. Tijdens deze beroving is zijn mobiele telefoon, horloge en pet gestolen.

> Zwolle
Op zaterdag 19 juni is op klaarlichte dag een 68-jarige vrouw op de Zwarteweg in Zwolle beroofd van haar tas. De vrouw die op haar fiets reed, is belaagd door twee mannen. Hierbij kwam de vrouw ten val. Ze is behoorlijk zwaar gewond geraakt aan haar hoofd.

> Zwolle
Op zaterdag 29 mei is rond 03.20 uur een 22-jarige Zwollenaar op de hoek van de Luttekestraat-Voorstraat door een man belaagd en uitgedaagd. Het slachtoffer is hard in het gezicht gestompt, waarbij hij zijn kaak op twee plaatsen breekt. Van deze mishandeling worden bewakingsbeelden getoond.

> Raalte
Op woensdag 2 juni tegen 04.00 uur is er ingebroken in het café de Gouverneur aan de Munsterstraat in Raalte. Van deze inbraak zijn bewakingsbeelden waarop de twee daders te zien zijn.

Tips kunnen in deze uitzending gegeven worden via het gratis nummer: 0800-4555555 of via Bel M. 0800-7000 voor als u anoniem wilt bellen.


-----------------------

( Twente-IJsselland

"Onder de loep"