Ingezonden persbericht


Wortell door Microsoft benoemd tot Country Partner of the Year

Ook ontvangt Wortell de Online Services Partner of the Year Award

Lijnden, 23 juni 2010 - De Microsoft Partner Awards worden jaarlijks door Microsoft tijdens een wereldwijde bijeenkomst toegekend aan Microsoft partners voor het leveren van buitengewone oplossingen die volledig zijn toegesneden op de behoeften van hun klanten. Dit jaar mag Wortell maar liefst twee awards in ontvangst nemen en is hiermee door Microsoft benoemd tot Country Partner of the Year en Online Services Partner of the Year.

Wortell heeft de allereerste Microsoft Country Partner of the Year- award voor Nederland in de wacht gesleept voor uitzonderlijke zakelijke prestaties. "We feliciteren Wortell van harte met de twee awards!" zegt Arjan Oude Kotte, Directeur Small and Midmarket Solutions & Partners. "Met een vernieuwende aanpak van onze Online Services heeft Wortell laten zien dat innovatie echt in zijn DNA zit. Een focus op alleen techniek is niet meer voldoende. Je moet klanten overtuigen over wat de meerwaarde is en Wortell heeft de afgelopen tijd duidelijk laten zien dit uitstekend te kunnen uitleggen."

Danny Burlage, oprichter en Technisch Directeur van Wortell: "De afgelopen 12,5 jaar hebben we een keuze gemaakt en de focus gelegd op één platform, het Microsoft-platform. Onze grootste succesfactor hierin is innovatie, want alleen daardoor kun je voorsprong opbouwen en behouden. Zo zagen we Online Services van Microsoft aanvankelijk als een hele uitdaging, maar we hebben hier met succes een eigen invulling aan weten te gegeven. Daardoor kunnen we nu een gepaste oplossing bieden geheel naar de behoeften, wensen en invulling van de klant."

"Het gaat om loyaliteit en samen optrekken met de klant op alle niveaus." vervolgt Burlage. "Als partner dien je op de hoogte te zijn van de nieuwste, meest innovatieve ontwikkelingen zoals Online Services, zodat de klant een goede en complete afweging kan maken van welke oplossing het beste bij zijn/haar organisatie past. Gezien de awards die we nu hebben gekregen, slagen we daarin en daar zijn we uiteraard heel trots op."

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener die innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform ontwerpt, bouwt en beheert. Wortell helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Dankzij een scala aan Microsoft-producten kan Wortell de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die vervolgens kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Wortell richt zich op het onderwijs, de zorg, de overheid, de bouwsector en het bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.wortell.nl.