Gemeente Cromstrijen


Schildersgroep Palet 2000 exposeert in bibliotheek Numansdorp

De komende tijd is in Bibliotheek Hoeksche Waard weer een actuele expositie te zien. In Numansdorp hangt een geheel vernieuwde collectie aan de muur. Iedereen is welkom om in de bibliotheek kennis te maken met het werk van kunstenaars uit de Hoeksche Waard.

Schildersgroep Palet 2000 exposeert tot en met juli in de bibliotheek in Numansdorp, Wethouder van der Veldenweg 3. De schilderijen zijn o.a abstract, figuratief en modernistisch. De exposanten Janny van Meeuwen, Wies van de Linden, Marion Westein, Janny Regoort en Winnie Grundj schilderen dat wat hen boeit en proberen dat op een verantwoorde manier op het doek te brengen. Palet 2000 staat onder de bezielende leiding van kunstenares Marty Hillenaar uit Spijkenisse die tevens de inspiratiebron van de groep is.

In bijna alle vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn exposities te bewonderen, die geregeld gewisseld worden. Loop gerust eens binnen! Een overzicht van alle exposities en andere informatie is te vinden op www.bibliotheekhoekschewaard.nl