NotuBiz introduceert koppeling met iPad


ROTTERDAM, 20100623 -- Na de zomer zal NotuBiz haar koppelingsmogelijkheden met digitale publicatiedragers verder gaan uitbreiden. Vanaf september biedt NotuBiz gemeenten, Provinciale Staten en waterschapsbesturen de mogelijkheid om hun politieke informatie te publiceren op de iPad van Apple. Na de introductie van de e-Ink Reader biedt NotuBiz met de iPad een nieuwe mobiele mogelijkheid om gemakkelijk en eigentijds politieke informatie te raadplegen.

"De markt van digitale publicatiedragers is volop in beweging. De iPad van Apple is hier een duidelijk voorbeeld van", aldus Rens Groeneveld, CEO NotuBiz. "Het internetgebruik is aan het veranderen. De focus ligt tegenwoordig sterk op mobiel raadplegen." Volgens Rens Groeneveld is dit in het kader van het nieuwe werken een logische stap. "Als marktleider ziet NotuBiz het als een uitdaging om hieraan vorm te geven. NotuBiz richt zich op het uitgeven van politieke informatie en is daarmee portalonafhankelijk. Voor al onze opdrachtgevers zullen we het technisch mogelijk maken om alle innovatie op het gebied van digitale publicatiedragers te kunnen inzetten."

Naast het ontwikkelen van koppelingsmogelijkheden met diverse digitale publicatiedragers zal NotuBiz zich als marktleider ook blijven focussen op het genereren van multimediale content.

Over NotuBiz
NotuBiz is marktleider op het gebied van raadspublicatie. Naast de koppeling met digitale publicatiedragers verzorgt NotuBiz tevens het live uitzenden van vertegenwoordigende vergaderingen (NotuCast) en het maken van schriftelijke (NotuScript) en audiovisuele notulen (NotuRecord. Daarnaast biedt NotuBiz met NotuDoc een raadsinformatiesysteem waar alle informatie bij elkaar wordt gebracht. Door NotuDoc zijn alle informatiestromen op een centrale plek raadpleegbaar. NotuBiz presenteert zich als dienstverlener in plaats van systeemleverancier. Dit houdt in dat zij zoveel mogelijk werk uit handen van de opdrachtgever wil nemen. Zie voor meer informatie: www.notubiz.nl.