Creyf's is wederom Uitzendbureau van het Jaar


ALMERE, 20100623 -- Creyf's is verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar 2010. Creyf's eindigde de afgelopen jaren ook al in de top drie bij deze competitie; in 2008 bereikten zij ook de eerste plaats en in 2009 belandden ze op de tweede plek met een minimaal verschil van twee tienden met de winnaar. Dit jaar hebben ze de koppositie teruggewonnen en de andere tien genomineerden achter zich gelaten. De uitzendbranche kent meerdere awards, maar de verkiezing `Uitzendbureau van het Jaar' is één van de meest prestigieuze prijzen binnen deze branche.

De uitreiking van de prestigieuze titel vond plaats in het WereldNatuurhuis te Apeldoorn en de organisatie van de competitie is dit jaar in handen van de ABU, IntermediairPW en Q&A Research & Consultancy. De genomineerden voor de titel Uitzendbureau van het Jaar 2010 zijn gebaseerd op 13.000 beoordelingen van uitzendkrachten en opdrachtgevers. De beoordelingen gaan over een gevarieerd aantal aspecten, zoals bereikbaarheid, deskundigheid personeel, flexibiliteit, hulpvaardigheid, snelheid en de kwaliteit van aangeboden banen. Creyf's scoorde op alle punten een gemiddeld cijfer van 7,38. Ze zijn hierbij ten opzichte van vorig jaar gestegen met 0,82. Vooral op het gebied van deskundig personeel (7,81 tegenover een gemiddelde van 6,99) en de kwaliteit van banen (7,26 tegenover een gemiddelde van 6,43) kwam Creyf's goed uit de bus in vergelijking met de andere genomineerden.

Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf's: "We hebben het weer voor elkaar om de titel op onze naam te zetten! Zeker na een heftige periode als het afgelopen crisisjaar ben ik verheugd dat wij ons op zo'n positieve manier kunnen onderscheiden van de rest van de markt. Twee jaar geleden hebben we al een jaar van de titel kunnen genieten en dat is ons zeer goed bevallen. Wij zullen de trend proberen door te zetten en ons hard maken om aan de top van de uitzendbranche te blijven opereren."

Over Creyf's
Creyf's Uitzendbureau heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Het bedrijf staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Creyf's wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen. Creyf's zendt niet alleen vakbekwame en gemotiveerde mensen uit maar detacheert ook professionals. Daarnaast verricht Creyf's alle administratieve handelingen rondom tijdelijk werk. Creyf's is onderdeel van USG People N.V.
Kijk ook op www.creyfs.nl.





Ingezonden persbericht