Gemeente Brummen


Gemeente Brummen aangesloten op Regelhulp

(Oorspronkelijke publicatie datum: 23-06-2010)

Sinds kort is de gemeente Brummen aangesloten op Regelhulp. Inwoners van de gemeente Brummen kunnen op www.regelhulp.nl informatie vinden over de Wmo-voorzieningen en andere mogelijkheden binnen de gemeente die er zijn op het gebied van zorg en welzijn. Er is een overzicht van allerlei regelingen en oplossingen. Hebt u zorg, hulp of financiële steun nodig? Regelhulp laat zien welke oplossing bij uw situatie past. Sommige voorzieningen kunt u in Regelhulp direct aanvragen.

Deze website leidt door tal van regelingen, voorzieningen en uitkeringen. Uniek is de mogelijkheid om via Regelhulp direct voorzieningen aan te vragen of de mogelijkheid voor het aanmelden van een gesprek, met één formulier én bij verschillende organisaties tegelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de onderstaande locaties.
* Locatie Eerbeek: Tjark Riks Centrum bij het Wmo-loket Wegwijs Derickxkamp 2a, 6961 DL Eerbeek. Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag tussen 9.00-11.00 uur.

* Locatie Brummen: Plein Vijf bij het Wmoloket Wegwijs Graaf van Limburg Stirumplein 5, 6971CE Brummen. Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag tussen 13.30-15.30 uur.