Saxion
BR>

wo 23 juni 2010

Saxion en Humanagement samen verder


Rients Jorna, directeur van de Hospitality Business School van Saxion en Lennart Harpe, vennoot managementbureau Humanagement hebben op 17 juni een convenant ondertekend.

Beide partijen zijn voornemens de in januari 2009 gestarte samenwerking op het gebied van onderzoek en advies voor gemeenten voort te zetten.

Dat hospitality in veel bedrijfstakken een cruciale rol speelt blijkt uit het onderzoek dat Humanagement en studenten van de Saxion Hospitality Business School samen hebben uitgevoerd. Binnen de onderzoekslijn FaCITYly Management wordt onderzocht hoe de lokale overheid haar dienstverlening kan verbeteren door hospitality- en serviceconcepten te optimaliseren. Een actueel onderwerp, aangezien de relatie tussen enerzijds burgers en bedrijven en anderzijds burgers en lokale overheid steeds belangrijker wordt. Gemeenten realiseren zich dat de huidige wensen en behoeften van burgers en ondernemers vragen om een andere klantbenadering. Deze wensen en behoeften staan centraal in de onderzoekslijn.

De samenwerking tussen Humanagement en Saxion blijft zich richten op onderzoek en advies voor innovatie van de publieke dienstverlening van gemeenten. GeĂŻnteresseerde gemeenten kunnen zich aanmelden. Studenten van de Hospitality Business School hebben de mogelijkheid om hun afstudeeronderzoek binnen het project FaCITYly Management te volbrengen. Een projectteam zal het onderzoek begeleiden. Humanagement helpt bij het implementatieproces, waarin de uitkomsten van het onderzoek worden vertaald naar concreet beleid en instrumentarium.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruth Pijls, programmamanager Facility & Real Estate management, tel. 06-30408335 of Sanne van Es, Humanagement, tel. 06-10663254.

Verder kunt u de website bekijken.

Bijschrift foto:
De ondertekening van het convenant op 17 juni jl. V.l.n.r. Lennart Harpe, vennoot managementbureau Humanagement, Rients Jorna, directeur Saxion Hospitality Business School, Thomas Thijssen, lector Saxion Kenniscentrum Business Development (foto Erik Pakkert).
____________________ Zoek