Politie Gelderland-Midden

raakte bij een brommerongeval op de Rijksweg-West in Arnhem, is een
---

Overval op woning annex bedrijf (update)

Publicatiedatum: 23-6-2010 16:33:11

GARDEREN - De bewoner van het huis aan de Speulderweg in Garderen die woensdagochtend werd overvallen is een 56-jarige man. Bij de overval werd overigens niets buitgemaakt.

Omstreeks elf uur verscheen een tot dusver onbekende man aan de deur bij het slachtoffer, dat ook een bedrijf aan huis heeft. De overvaller probeerde onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld buit te maken. Toen het slachtoffer zich daartegen verzette ging de overvaller er uiteindelijk vandoor. Een Burgernetactie leverde vooralsnog geen resultaat op.

Donkere auto
Gezien was dat de dader in een donkerkleurige auto stapte, vermoedelijk een Mercedes. In een deel van het kenteken zou de combinatie 73-KB voorkomen. Nadat de overvaller op de vlucht was geslagen waarschuwde het slachtoffer de politie.

Blanke man
Van de overvaller is bekend dat het om een blanke man gaat van ongeveer 30 jaar met kort haar, die zou zijn weggereden richting centrum Garderen. De politie is intussen een onderzoek begonnen en roept getuigen op te reageren. Getuigen kunnen met informatie terecht op telefoonnummer 0900-8844 of op het nummer 0800-7000 bij Meld Misdaad Anoniem.
(069017)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053