Gemeente Kollumerland

PB 43/2010 - Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeente Kollumerland c.a.

23 juni 2010

De gemeente Kollumerland c.a. heeft in april vorig jaar een fotowedstrijd georganiseerd voor al haar medewerkers. De organisatie daagde haar medewerkers uit het mooiste plekje van de eigen gemeente vast te leggen op de gevoelige plaat. De inzenders van de mooiste foto's worden morgen in het zonnetje gezet.

Op 15 april jl. sloot de inzendtermijn. De opbrengst is 37 foto's gemaakt door collega's van verschillende afdelingen. Al deze foto's zijn geplaatst op de gemeentelijke website en 13 stuks verschijnen op de jaarkalender 2011 van Kollumerland c.a. De jurering is in handen van leden van de Wmo-adviesraad, te weten mevrouw Adema en de heren Van der Schors, Dam, Van der Mossel en Kruijt. Daarnaast hebben de medewerkers van de gemeente een publiekswinnaar kunnen nomineren.

Op donderdag 24 juni maakt de jury bekend welke 12 foto's gepubliceerd worden op de kalender. Gemeentesecretaris de heer De Boer zal de publieksprijs uitreiken. Deze foto wordt als cover gebruikt voor de kalender. Een ieder is welkom aanwezig te zijn bij deze feestelijke prijsuitreiking welke a.s. donderdag plaatsvindt in de hal van het gemeentehuis in Kollum vanaf 15.30 uur.

Een expositie van de ingezonden foto's is nog een maand te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis.


---

---
//////////////////////////