Deelgemeente Charlois Rotterdam

Geslaagde Haringparty

Op 15 juni organiseerde deelgemeente Charlois in restaurant café de Wereldhaven de jaarlijkse Haringparty voor Charloise ondernemers. Meer dan zestig ondernemers namen de gelegenheid te baat om kennis te maken met Alaattin Erdal, de nieuwe portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie. In zijn welkomstwoord benadrukte hij dat de deelgemeente de komende vier jaar de ondernemers actief gaat betrekken bij de vormgeving van het deelgemeentelijk economisch beleid.

Ruim zestig Charloise ondernemers namen de gelegenheid te baat om op 15 juni kennis te maken met de nieuwe portefeuillehouder Economie Alaattin Erdal (foto: fotopersbureau Cor Vos) Hij is al bijna dertig jaar inwoner van Charlois en de afgelopen vijf jaar was hij ook actief als ondernemer. Hij kent een groot deel van de ondernemers uit de wijk en stipte even kort de gevoeligheden aan waar hij mee aan de slag gaat, zoals regelgeving, administratieve problemen, parkeerproblemen en uitstraling van winkellinten

Daarna werd het buffet geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen ondernemers de gelegenheid nader kennis te maken met de portefeuillehouder en te netwerken met collega-ondernemers. Traditiegetrouw stond er een haringkar waar de nieuwe haring vers bereid werd..