Gemeente Almere

Squashing Kids ontvangen squashdiploma

23-06-2010 | Start: 10:15 | Eind: 11:00 | Locatie: Squash Almere, Marathonlaan 20 te Almere

Woensdag 23 juni krijgen kinderen van basisschool de Limmerick in Almere hun squashdiploma uitgereikt door René Peeters, wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport. Ook Gert Diepeveen, manager gebiedsbeheer Ymere, en Ernst van de Kamp, directeur van Hemubo Almere, zijn aanwezig bij de happening.

De afgelopen weken kregen de kinderen bij Squash Almere les in het kader van het Squashing Kids programma dat mede mogelijk gemaakt wordt door de gemeente Almere, Ymere, Hemubo, NextSquash, Squash Bond Nederland, Squash Almere, Reewoud en supplier Dunlop. Deze partijen vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd hun talenten ontwikkelen in combinatie met sport. De kinderen zijn enthousiast over de squashlessen van combinatiefunctionaris Frans Hilgevoord en natuurlijk erg trots op hun diploma.

Na de uitreiking krijgen de wethouder en andere aanwezigen zelf de kans een balletje te slaan met de aanwezige topsquasher Tommy Berden. Ook Natalie Grinham zal aanwezig zijn bij de diploma-uitreiking.

Programma:
10.15 uur Ontvangst en kennismaken met een kopje koffie 10.20 - 10.30 uur Korte vragenronde met vraag aan wethouder René Peeters,
Gert Diepeveen en Ernst van de Kamp, eventueel een van de kids 10.30 - 10.40 uur Topsquasher Tommy Berden slaat een balletje met de VIPS en kinderen
10.45 - 10.55 uur Diploma-uitreiking door de VIPS 11.00 uur Afsluiting