Saxion
BR>

ma 21 juni 2010

Saxion Kunst en Techniek Festival trapt af met Award Show

Op woensdag 23 juni vindt de jaarlijkse Award Show van de academie Toegepaste Kunst en Techniek van Saxion plaats in Atak in Enschede. Tijdens deze avond krijgen genomineerde studenten van de diverse opleidingen awards uitgereikt voor hun producties.

Deze producties zijn beoordeeld op basis van inzet, creativiteit, innovatie en commerciële potentie.

Een deskundige jury van docenten en coördinatoren van de academie Toegepast Kunst en Techniek bepaalt per opleiding een winnaar. Deze winaars strijden dezelfde avond nog tegen elkaar voor de publieksaward 2009-2010. Ook wordt de jaarlijkse medewerkersaward uitgereikt door studievereniging LiNK.

Doel van de avond is om (aankomende) studenten, docenten, medewerkers en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met al het interessante werk, dat gedurende het jaar door studenten wordt gemaakt.

Festival met drie evenementen

Het Saxion Toegepaste Kunst en Techniek Festival bestaat naast de Award Show uit nog twee evenementen. Op 7 juli organiseren studenten van de opleiding Technische Commerciële Textielkunde een modeshow in Atak. Verder vindt de expositie `de Verleiding' plaats van 6 tot en met 9 juli in winkels aan de Korte Haaksbergsestraat, de Brammelstraat en de Korte Hengelosestraat in Enschede.

Academie Toegepaste Kunst en Techniek

De academie Toegepaste Kunst en Techniek is gevestigd in het nieuwe gebouw van Saxion aan de Van Galenstraat en biedt de volgende opleidingen aan: Kunst en Techniek, Media, Informatie en Communicatie, Technische Commerciële Textielkunde en de studieroute Concept & Product Development.

Via knt.tkt@saxion.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om te komen kijken.


-------------------------------------EINDE
PERSBERICHT------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over de Award Show kunt u contact opnemen met Sarah van der Hoogt, pr-coördinator, s.a.c.vanderhoogt@saxion.nl.
____________________ Zoek