Gemeente Spijkenisse


Golf en Carrière evenement 'mypeople masters 2010' voor jong talent uit de regio

18 juni 2010

Golfevent 2010

Het evenement op woensdag 23 juni 2010 in Rhoon staat in het teken van speeddaten.

Ondernemers, gemeenten, het UWV Werkbedrijf, opleidingsinstituten en werkzoekende jongeren uit de hele regio treffen elkaar woensdag 23 juni 2010 op een uniek en sfeervol evenement in Rhoon. Daar wordt het `mypeople masters 2010' Golf en Carrière evenement gehouden op de Pitch & Putt. Het evenement staat in het teken van speeddaten: een succesvolle en directe manier van contact leggen tussen werkgevers en toekomstige werknemers. De dag wordt omlijst door live muziekoptredens.

Daarnaast zijn er diverse golfworkshops die worden verzorgd door het Nederlandse `Pitch & Putt team'. Tijdens deze workshops kan iedereen zich kwalificeren voor het hoofdtoernooi dat aansluitend plaats vindt. Het deelnemersveld voor het hoofdtoernooi bestaat uit jongeren, het Nederlands Pitch & Putt team, lokale bestuurders van gemeenten, tal van bekende Nederlanders en professionele golfers waaronder de Rotterdamse Kyra van Leeuwen, de huidige nummer 3 van Nederland.

Het evenement is een initiatief van de gemeente Spijkenisse en het managementbureau mypeople uit Rotterdam. Beide werken geruime tijd succesvol samen binnen de sluitende aanpak jeugdwerkloosheid. Met de `mypeople masters' willen zij in samenwerking met de omliggende gemeenten en het bedrijfsleven zoveel mogelijk jongeren helpen aan een baan en/of opleiding. Jongeren hebben tijdens dit evenement een unieke gelegenheid om in 1 dag contact te leggen met vele werkgevers of een opleiding te vinden die goed bij hen past en perspectief biedt. Jongeren kunnen toegangskaarten voor dit evenement krijgen bij de sociale dienst in de eigen gemeente.