Landstede

Inloopmoment en informatieavond bij Veerezon, in Stadshagen. Uniek concept voor onderwijs, kinderopvang en bso

Op woensdag 23 juni a.s. zijn geĂŻnteresseerden van harte welkom om nader kennis te maken met het unieke onderwijsconcept van Veerezon. s Ochtends wordt een inloopmoment georganiseerd van 11 tot 12 uur, waarin ook de groepen kunnen worden bezocht.

s Avonds start een informatieavond om 20.00 uur. Het inloopmoment en de informatieavond worden gehouden op de locatie van Veerezon, Oude Wetering 80 (naast de voetbalvelden van CSV28).

Veerezon is uniek in Nederland door de ineenvlechting van kinderopvang, onderwijs en bso. In het onderwijsgedeelte wordt gewerkt met een individueel onderwijsprogramma voor kinderen op het gebied van taal- en rekenen. Alle kinderen werken op hun eigen niveau en in hun eigen leerstijl.

Ook kinderen met een leerachterstand of voorsprong komen hierdoor volledig aan hun trekken. Daar komt nog bij dat Veerezon nu nog de enige tweetalige (tweetalig is meer dan het aanbieden van extra engels!) basisschool in Nederland is.

Tenslotte werkt Veerezon voor de zaakvakken met het International Primary Curriculum (IPC). IPC is in eerste instantie ontwikkeld voor de Shellscholen, maar wordt steeds meer omarmd door Nederlandse basisscholen. Het voldoet aan de leerdoelen die door de Nederlandse overheid worden gesteld en is gericht op internationalisering.

Veerezon ziet Ieder kind als individu
Ieder kind dat op Veerezon komt, is een individu. Een kind met eigen talenten en mogelijkheden en een unieke ontwikkelingswijze. De eigen kwaliteiten en wensen staan centraal in de wijze waarop de kinderen bij Veerezon benaderd worden.

Verschillende intelligenties en Engels
Kinderen kunnen op verschillende manieren intelligent zijn en daardoor ook op verschillende manieren leren. De medewerkers van Veerezon gebruiken deze verschillende intelligenties om kinderen nieuwe dingen te laten begrijpen en te leren.
Vanaf het moment dat de kinderen twee jaar zijn, worden de leerlingen al in contact gebracht met Engels als tweede taal.

Ruime openingstijden kinderopvang
Veerezon heeft ruime openingstijden; van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur zijn de kinderen welkom op de kinderopvang en/of bso. De schooltijden worden aangeboden volgens een continuerooster. Op termijn zullen de lestijden echter worden aangepast, waarbij het ook mogelijk wordt om vakanties zelf in te delen.

www.Veerezon.nl