Gemeente Brummen


Laat u informeren over Centrumplan Brummen

(Oorspronkelijke publicatie datum: 10-06-2010)

Op woensdagavond 23 juni vindt er een informatiemarkt plaats over het dorpscentrum van Brummen. De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopavond. Op een tweetal momenten wordt een centrale presentatie gegeven. De bijeenkomst vindt plaats in de centrale hal van het gemeentehuis en duurt van 19 tot 22 uur. De gemeente Brummen organiseert de avond in nauwe samenwerking met Wijkraad Brummen Centraal.

Iedereen is tussen 19.00 uur en 22.00 uur van harte welkom op de informatiemarkt. Het betreft een inloopbijeenkomst, dus u bepaalt zelf hoe wanneer en hoe lang u de bijeenkomst bezoekt. Verschillende medewerkers van de gemeente Brummen zijn bij diverse stands aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het centrumplan. Maar ook onderwerpen zoals het gemeentelijk verkeers- en ver-voerplan, het bestemmingsplan, en de herinrichting Arnhemse/Zutphensestraat kunnen worden toegelicht. Ook wordt uw mening gepeild over de inrichting van het Marktplein. Hoe wordt het plein sfeervoller en gezelliger. Kortom, over alle grotere ontwikkelingen die over Brummen gaan wordt geïnformeerd.

Twee centrale presentaties
Tijdens de avond worden er twee centrale presentaties gegeven over het centrumplan. De eerste start om 19.00 uur en de tweede om 20.30 uur. Tijdens deze presentatie krijgt u een volledig overzicht van de ontwikkelde plannen en ideeën. Het is tijdens deze presentatie niet mogelijk in discussie te gaan of vragen te stellen. Die mogelijkheid is er ruimschoots tussen de presentaties in. Het programma van de avond kun u nalezen op de speciale projectpagina op deze website. Duidelijk is dat er volop gelegenheid is u te verdiepen in het onderwerp en informatie met elkaar uit te wisselen. U bent dus van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen.