Gemeente Valkenswaard

in Valkenswaard

Vriendinnendag in Valkenswaard

Vriendinnendag

Op woensdag 23 juni organiseert de gemeente Valkenswaard in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) voor de eerste keer een zogenaamde vriendinnendag. Alle meisjes uit de groepen 5 tot en met 8 van de Valkenswaardse basisscholen worden uitgenodigd die middag samen te komen voetballen.

De vriendinnendag wordt georganiseerd op sportpark D'n Dries, op het voetbalveld bij atletiekvereniging AVV, en begint om 14.00 uur.

Tijdens de vriendinnendag voetballen meisjes van de groepen 5 tot en met 8 een middag met elkaar en staat het plezier voorop. Doel van de dag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal in de gemeente Valkenswaard. Deze activiteit wordt dan ook georganiseerd met de voetbalclubs BES, De Valk, SV Valkenswaard en RKVV Dommelen.

Inschrijven
Inschrijfformulieren voor deelname aan deze bijzondere activiteit worden via de basisscholen uitgereikt en dienen vóór 12 juni in geleverd te worden bij de eigen groepsleerkracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Hendrikx, medewerker Buurt-Onderwijs-Sport, gemeente Valkenswaard, telefoonnummer 040-2083469 of e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl of met Maarten de Backer, regiocoach KNVB, telefoonnummer 06-33950991 of e-mail maarten.debacker@knvb.nl.