Gemeente Halderberge


Sport

NK Tijdrijden 2010

HALDERBERGE KLAAR VOOR SPORTIEVE START!
De gemeente Halderberge is op 23 juni 2010 voor de derde keer gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Tijdtijden. De start van het NK Tijdrijden zal plaatsvinden in Oudenbosch aan de Kade. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen worden met borden aangeduid.

Categorieën


* Elite Vrouwen

* Elite Mannen

>> parcours

De route die gereden wordt ziet er als volgt uit: Kade,Rooseveltstraat, Wilheminaplein, Vader Vincentiusstraat , Groene Woud, Oudlandweg , Bornhemweg, Langeweg, Buijzeweg,Goudbloemsedijk, Oudlandsedijk, Witte Brug, Standdaarbuitensedijk, St.Antoinedijk , Barlaqueseweg, Pietseweg, Holstraat, St. Antoinedijk, Bredestraat, Peeter Ceelenkeetweg, Standdaarbuitensedijk, West-Vaardeke, Markt. Voor de Elite Mannen volgt via de Past.Hellemonsstraat, Julianalaan, een tweede ronde.

Programma

De elite-vrouwen (40 rensters) starten om 17.30 uur en de laatste renster zal om ongeveer 18.45 uur finishen. Zij rijden 1 ronde van ongeveer 25 km. De elite mannen (50 renners) die deze ronde twee keer afleggen starten om 18.30 uur. De laatste renner wordt om 21.00 uur over de streep verwacht. De prijsuitreiking zal in de nabijheid van de finish (Jan Gielenplein te Oudenbosch) plaatsvinden om 21.30 uur.

Organisatie en deelnemers

De Stichting Ronde van Nederland Halderberge organiseert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie opnieuw het NK Tijdrijden. De organisatie kan in elk geval al rekenen op een aantal grote namen in de Nederlandse wielersport: Stef Clement en Koos Moerenhout, en Marianne Vos en Ellen Vogel. Eerdere edities van het NK Tijdrijden leverden de overwinning op voor grote namen uit de nationale wielersport als Stef Clement, Lars Boom, Loes Gunnewijk en Mirjam Melchers. Het `epicentrum' voor de organisatoren is Hotel Tivoli aan de Markt te Oudenbosch.