Provincie Drenthe

Tijdelijke verkeersmaatregelen N379

In de periode vanaf 21 juni tot en met 2 juli 2010 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit aan de N379 ter hoogte van Nieuw-Weerdinge. De bestaande asfaltverharding wordt vervangen.

In verband hiermee moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N379. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Vanaf 21 juni tot en met 2 juli 2010 is de N379 ter hoogte van Nieuw-Weerdinge tussen km 16.466 en km 16.870 in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande verkeer. - Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

* De percelen gelegen aan het af te sluiten gedeelte van de N379 blijven zoveel mogelijk voor aanwonenden, bedrijven en/of gebruikers bereikbaar, maar zullen op sommige momenten moeilijk of tijdelijk niet toegankelijk zijn. e weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer R.I. Madhloom van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 53 20. U kunt ook http://www.verkeer.drenthe.nlraadplegen.