Acda en de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk - Java eiland 20 juni 2010

27/01/2010 12:45

A&A Concerts

Ook in 2010 zullen ACDA EN DE MUNNIK, VAN DIK HOUT en DE DIJK weer schitteren op het Java-eiland in Amsterdam. Dit keer worden de mannen bijgestaan door de vrouw die alles durft: Ellen ten Damme. De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 28 januari aanstaande om 10:00 uur.

Na de concerten in 2006 en 2008, wordt dit jaar het tweejaarlijkse samenkomen voortgezet. Met nieuw materiaal en samen met special guest Ellen ten Damme bedwingt de Nederlandse poptrots voor de derde keer het eiland in het IJ. De artiesten hebben er erg veel zin in. Paul de Munnik over de Java-eiland concerten: "Java-eiland. Een tweejaarlijks festijn waar wij ons altijd weer op verheugen. We mogen al bijna van een traditie spreken! Met vrienden een feestje bouwen voor tienduizend man op het Java-eiland. Mooier kan bijna niet."

Het Java-eiland heeft meer dan eens bewezen een perfecte concertlocatie te zijn. Het mooie uitzicht, de langsvarende bootjes: ze geven een ultiem vakantiegevoel middenin Amsterdam!

Acda en de Munnik staat op het ogenblik met de laatste single 'Eva' in de top-3. 'Eva' is afkomstig van het album 'Jouw leven lang bij mij'. Dit album én de van dit album afkomstige single 'Ik blijf jouw leven lang bij mij' werden beide genomineerd voor een 100% NL Award.

Van Dik Hout bracht in het voorjaar van 2009 de single 'Tot jij mijn liefde voelt' uit. Deze vertaling van de Dylan klassieker 'Make you feel my love' haalde de top-10 van de Nederlandse hitlijsten en wist hiermee het grote publiek te boeien. 'Stil in mij' blijft de grootste hit en werd verkozen tot beste Nederlandstalige plaat van de vorige eeuw.

De Dijk bracht in 2008 'Brussel' uit, het veertiende studioalbum. In 2009 ontvingen zij voor dit album de Popprijs. Het nummer 'Mijn van straat geredde Roos' van dit album werd door de band beschikbaar gesteld aan Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Ellen ten Damme was na optredens in Nederland in Duitsland én een betoverend optreden met Cirque Stiletto klaar voor de volgende stap: een Nederlandstalig album. Met 'Durf Jij' maakte ze in 2009 haar meest gedurfde plaat ooit.

Acda en de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk

Special Guest Ellen ten Damme

Java-eiland Amsterdam

Datum: zondag 20 juni 2010

Terrein: 17.00 - 23.00 uur

Aanvang: 19.00 uur

De kaartverkoop start donderdag 28 januari om 10.00 uur via de bekende adressen van de Ticketservice: o.a. VVV kantoren, Postkantoren, GWK, Free Record Shops en via

0900-3001250 (45cpm).

Ga naar www.aa-concerts.nl voor meer informatie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.aa-concerts.nl