Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 18-06-2010

Politie haalt dronken automobilist van de weg

GILZE - De politie heeft vanmorgen rond 00.45 uur op de Tilburgsebaan een 46-jarige automobilist uit Estland aangehouden. Tijdens controle bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 415 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

Politie treft 68 kilo hennep in schuur aan

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteren, in een schuur bij een woning aan de Molenbeek een drogerij aangetroffen voorzien van henneptoppen en diverse zakken hennep met een totaalgewicht van 68 kilo. De bewoner van de woning, een 38-jarige man is aangehouden.

Na aanleiding van een ontvangen tip stelde de politie een onderzoek in bij de schuur van de woning. Buiten roken ze een sterke henneplucht. Het slot van de deur werd geforceerd waarna ze in een afgesloten gedeelte de drogerij aantroffen. De aangetroffen hennep is in beslag genomen en de drogerij geruimd. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen om 01.00 uur een 19-jarige jongen uit Den Hout aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten controleerden hem als bestuurder van een auto op de Bouwlingstraat. Tijdens het aanspreken bleek dat hij gedronken had. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 420 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Kind loopt beenfractuur op bij verkeersongeval

WAALWIJK - Bij een verkeersongeval gisteravond op de Peelland raakte een 7-jarige jongentje uit Waalwijk gewond. Hij is met een vermoedelijk beenfractuur overgebracht naar het Twee Stedenziekenhuis in Waalwijk.

Een 49-jarige automobilist uit Waalwijk sloeg rond 19.15 uur met zijn auto vanaf de Peelland links af een doodlopende straat in. Tijdens het afslaan zag hij het 7-jarig jongetje over het hoofd die tussen twee geparkeerde auto's door de weg op rende. Het slachtoffer schrok van de auto, kwam ten val en schoof met één been onder de wielen van de auto.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 18-06-2010 14:40 | © Regio Midden en West Brabant |