Belgacom

Belgacom en BIC® lanceren samen de BIC® Phone op de Belgische markt

Na succesvolle lanceringen in Frankrijk en Spanje is de BIC® Phone nu ook in België te koop. De BIC® Phone is een eenvoudige maar degelijke gsm die zich focust op de basisfuncties van de mobiele telefonie: bellen en sms'en. De BIC® Phone is te koop in de zelfbediening van honderden krantenwinkels en benzinestations voor 39,99 euro, inclusief een herlaadbaar Proximus Pay & Go Flex beltegoed van 19 euro.

De essentie
BIC werd een begrip door het aanreiken van eenvoudige en toegankelijke oplossingen voor dagdagelijks gebruik. De BIC® Phone vormt geen uitzondering op die gouden regel. Hij is erg gebruiksvriendelijk en spitst zich toe op de basisfuncties van een gsm: bellen en sms'en. Ideaal als hoofdtoestel, maar ook als tijdelijk extra gsm indien je bijvoorbeeld je huis of je wagen verkoopt en niet wil gestoord worden op je gebruikelijke lijn. De gsm is verkrijgbaar in één uitvoering, het gekende BIC®-oranje.

Kant en klaar, én duurzaam
De BIC® Phone wordt verkocht inclusief een voorgeladen batterij, een simkaart met 19 euro beltegoed, een batterijlader met usb-aansluiting en een oortje. De BIC® Phone is klaar voor onmiddellijk gebruik maar is geen wegwerpproduct. Zowel de batterij, als de Proximus simkaart zijn immers onbeperkt herlaadbaar. De gebruiker kan de batterij van de BIC® Phone ook opladen via laptop of pc dankzij de usb-aansluiting van de lader.

In de zelfbediening
De eenvoud van het toestel maakt iedere uitleg overbodig. De BIC® Phone is klaar voor gebruik met een simkaart, telefoonnummer en opgeladen batterij. Daardoor kan men de BIC® Phone probleemloos in zelfbediening te koop aanbieden. Vanaf vandaag is hij te koop in krantenwinkels, superettes, stations en luchthavens. Deze zomer volgt de grootdistributie. Overal in zelfbediening; snel en gemakkelijk.

Goede kwaliteit voor een correcte prijs.
Voor 39,99 euro krijgt de consument veel waar voor zijn geld. BIC® tekent voor de vormgeving, Belgacom voor de mobiele communicatie knowhow.

De BIC® Phone in detail
Type Alcatel 0T-203
Telecom provider Belgacom
Scherm 1,5", 128x128 pixels, 65.000 kleuren
Frequenties 900 MHz en 1800 MHz
Sar 1,26W :kg
Batterij 7u gesprekstijd, 350u standby
Batterijlader met micro USB aansluiting
Afmetingen 106x46x14,5 mm
Gewicht 63 gr
Media FM radio