Gemeente Berkelland


Hoorzitting op 16 juni over ontwerpbestemmings-plannen in Borculo en Neede

Op woensdag 16 juni 2010 om 19.30 uur vindt een openbare hoorzitting plaats. De hoorzittingscommissie van de gemeenteraad wil dan van u horen wat u vindt van de volgende drie ontwerpbestemmingsplannen:

"Borculo, De Koppel 2010"

Dit plan maakt het mogelijk dat het wijkplan De Koppel, waarmee een herstructurering van de wijk wordt voorzien, kan worden uitgevoerd. Het wijkplan is de basis voor de wijkverbetering.

"Neede, De Berg 2010"

Dit plan maakt het mogelijk dat het wijkplan De Berg, waarmee een herstructurering van de wijk wordt voorzien, kan worden uitgevoerd. Het wijkplan is de basis voor de wijkverbetering.

"Neede, Haaksbergseweg Rozenkamp Braak"

Dit plan maakt het mogelijk dat het plangebied tussen de wegen Haaksbergseweg, Rozenkamp en Braak wordt hergestructureerd.

Tegen deze plannen kunt u bij de hoorzittingscommissie uw mondelinge zienswijzen indienen. Tijdens de hoorzitting wordt er geen presentatie van de plannen gegeven. De hoorzitting is bedoeld om mondeling een reactie te geven op de plannen.

Als u tijdens de hoorzitting mondelinge zienswijzen wilt indienen, dan kunt u dit laten weten via het secretariaat van de afdeling Ruimte & Projecten (telefoonnummer 0545-250 257). U kunt dit doen tot 17.00 uur op de dag van de hoorzitting.

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. De ontwerpbestemmingsplannen kunt u lezen in de Gemeentewinkel in Borculo en deze gemeentelijke website. www.gemeenteberkelland.nl > actueel > ruimtelijke plannen.

Wijk/regio Borculo
Mutatiedatum 07/06/2010