Ingezonden persbericht



---



persinformatie Raamsdonksveer, 17/05/10

Kunstroute Geertruidenberg 2010 en aantrekkelijke kunstverkoop

Zaterdag 5 en zondag 6 juni organiseert Het Toeristisch Platform Geertruidenberg in samenwerking met de gemeente, alweer de derde editie van de kunstroute Geertruidenberg. Dit weekend staat de hele gemeente in het teken van kunst. Een twintigtal kunstenaars, galeries en kunstzinnige instellingen zetten hun deuren open zodat belangstellenden de kunstwerken en de werkplaatsen kunnen bezichtigen en op die manier op aangename wijze kennis kunnen maken met kunst. Op verschillende locaties in de gehele gemeente wordt een palet van uiteenlopende kunstuitingen, technieken en stijlen gepresenteerd. Ook krijgen bezoekers op diverse plaatsen de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Het Toeristisch Platform Geertruidenberg is dit mooie initiatief in 2008 gestart en is volledig afhankelijk van financiele bijdragen van sponsoren. Business Art Service (BAS) is naast deelnemer ook sponsor van de kunstroute en draagt dit initiatief een warm hart toe. Om ervoor te zorgen dat de kunstroute kan continueren opent BAS, samen met andere deelnemers aan de kunstroute, ook haar deuren voor een verkoop. De kunstwerken zijn aantrekkelijk geprijsd tijdens deze dagen en de opbrengst van deze verkoop zal ten goede komen aan de kunstroute Geertruidenberg!

Uiteraard bent u van harte welkom tijdens de kunstroute en de verkoop op zaterdag 5 en zondag 6 juni van 12.00uur tot 17.00uur. Kijk voor meer informatie op www.kunstroutegeertruidenberg.nl .

Business Art Service (BAS)
BAS is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kunst aan bedrijven en instellingen. Vanuit onze overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en een sterke bijdrage levert aan de uitstraling van een organisatie, verzorgen wij kunst voor nu al bijna 2.000 tevreden opdrachtgevers in de Benelux.

Bij BAS kunt u terecht voor vrijwel alle denkbare toepassingen van kunst in uw organisatie: Het beheer van uw eigen kunstcollectie (Art of Facility), Relatiegeschenken, Employee Benefits, Kunst in Opdracht en meer: BAS is dé partner in kunstzaken!

Bij onze collega's gaan de passie voor kunst en professionaliteit hand in hand. Maak kennis met ons team en kijk op: kunst.nl BAS: Oosterhoutseweg 18 Raamsdonksveer


---