Gemeente Soest

Afsluiting Sweelinkstraat vanaf basisschool `de Bron'

25 mei 2010

Vanaf vrijdag 4 juni 2010 wordt gestart met werkzaamheden aan de duiker tussen de vijvers aan de Sweelinckstraat.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude duiker en het aanbrengen van een nieuwe duiker onder de Sweelinckstraat, tevens worden voor de nieuwe duiker de gas- en de waterleiding aangepast.

Tijdens het vervangen van de duiker is de Sweelinckstraat gedurende 4 weken afgesloten. Daarna wordt het riool van binnen bekleed, maar daarbij is de straat niet afgesloten. Door de aannemer worden aan het begin en het einde van de Sweelinckstraat borden aangebracht.

Aan enige overlast valt helaas niet te ontkomen. Behoudens onvoorziene weersomstandigheden zijn alle werkzaamheden eind juni 2010 afgerond.

Afsluiting voetgangersgebied J.H. Isingserf

Vanaf vrijdag 25 juni 2010 wordt gestart met werkzaamheden aan de duiker tussen de vijvers aan beide zijden van het fietspad Dorpsstreek.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude duiker en het aanbrengen van een nieuwe duiker onder het voetgangersgebied van het J.H. Isingserf, tevens worden voor de nieuwe duiker de gas- en de waterleiding aangepast.

Tijdens het vervangen van de duiker is het voetgangersgebied gedurende 3 weken afgesloten zijn. Door de aannemer worden aan het begin en het einde van het voetgangersgebied borden aangebracht. Om zo min mogelijk schade aan het trottoir van het voetgangersgebied te veroorzaken wordt het trottoir worden voorzien van rijplaten.
Aan enige overlast valt helaas niet te ontkomen. Behoudens onvoorziene weersomstandigheden zijn alle werkzaamheden medio juli 2010 afgerond.