Customer Xs nieuwe Business Partner eGain


Partnership boost voor eGain in Benelux

AMERSFOORT, 20100601 -- Customer Xs, specialist op het gebied van informatie-ontsluiting, en eGain (OTC BB: EGAN.OB), toonaangevend leverancier van on-site en on-demand multichannel klantenservice- en kennismanagementsoftware, kondigen vandaag een partnership aan. Customer Xs treedt vanaf nu op als eGain business partner in de Benelux. Klanten profiteren van de kennis en kunde op het gebied van systeemintegratie en implementatiemogelijkheden van Customer Xs en krijgen eenvoudig toegang tot eGain's technologie voor klantenservice en contact center kennismanagement.

Customer Xs zorgt dat bedrijven hun IT systemen, maar ook hun (web) winkels zo inrichten dat communicatie met bezoekers eenvoudig wordt en hun gedrag wordt vastgelegd zodat er kennis en informatie over deze bezoeker wordt verzameld. Het partnership met eGain zorgt ervoor dat Customer Xs in kan springen op de vele mogelijkheden voor multichannel klantenservice in de Nederlandse markt. eGain's portfolio maakt het immers mogelijk meerdere kanalen tegelijkertijd te ontsluiten. Producten van eGain, zoals Web selfservice, monitoren van social media, interactieve Voice Response systemen, chatten en samen browsen geven bedrijven de kans om veel informatie over hun klanten te verzamelen, maar ook om hun klanten met raad en daad ter zijde te staan wanneer zij op zoek zijn naar informatie of een product aan willen schaffen.

Cees Zwezerijn, oprichter en CEO van Customer Xs: "Wij zijn een bedrijf dat informatie ontsluit. Informatie die organisaties aan prospects willen geven, via allerlei kanalen, maar ook andersom. Het zoeken op een website en de aankopen die mensen doen, geven een schat aan data over voorkeuren en aankoopgedrag, waar bedrijven op hun beurt op in kunnen spelen. De producten van eGain helpen bij het beschikbaar maken van de informatie in de communicatiekanalen die we tot onze beschikking hebben. Neem eGain Social, een module voor het monitoren, maar ook actief deelnemen aan social media. Iedere consument beschikt vandaag de dag over een smartphone en deelt gevraagd en ongevraagd zijn mening over producten en bedrijven op Twitter, Hyves, Facebook en blogs. eGain Social maakt het mogelijk vragen en klachten van consumenten die via deze kanalen geuit worden te pareren. Daarnaast geeft het inzicht in de mening van experts die natuurlijk ook op deze manier communiceren. Onze klanten kunnen - mede dankzij dit soort programma's - voldoen aan de groeiende behoefte aan eenduidig klantcontact en functionele CRM oplossingen. Zaken die op orde moeten zijn als we van bezoekers klanten willen maken."

"Customer Xs zal eGain in de Benelux weer actief vertegenwoordigen," aldus Andrew Mennie, General Manager, eGain EMEA. "Dit partnership geeft eGain de mogelijkheid door te gaan met het veroveren van de Europese markt. Door samen te werken, zullen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van de klantenservice in de Benelux tot ongekende hoogte zal stijgen."

Sinds vorig jaar doet eGain alleen indirect zaken. Customer Xs zal de belangen van eGain in de Benelux behartigen en in België, Nederland en Luxemburg optreden als vertegenwoordiging van het bedrijf eGain.

*** Einde persbericht ***

Over Customer Xs
Customer Xs is een specialistisch bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontsluiten en toegankelijk maken van klantinformatie. Customer Xs werkt volgens het one-stop-shopping model: het bedrijf adviseert, integreert, implementeert en optimaliseert de, in een bedrijf aanwezige, datasystemen en communicatiekanalen. Hierdoor ontstaat een totaalbeeld van klantencontacten en de manieren waarop deze tot stand zijn gekomen. Customer Xs maakt deel uit van de Communication & Interaction Group en is gevestigd in Amersfoort. Meer informatie: www.customerxs.nl.

Customer Xs Turn visitors into customers





Ingezonden persbericht