Gemeente Lisse

Klankbordgroep communicatie zoekt leden

Wethouder Ad van Zelst is voorzitter van de klankbordgroep

Denk en praat mee over de gemeentelijke communicatie in de klankbordgroep communicatie! Wij zijn op zoek naar twee of drie nieuwe leden die de groep komen versterken.

Sinds 1 september 2003 heeft de gemeente Lisse een klankbordgroep communicatie. Deze informele klankbordgroep van inwoners denkt mee en adviseert ons over de ontwikkeling van voorstellen en voornemens op het gebied van communicatie. Dat kunnen zaken zijn die in het communicatiebeleidsplan staan maar ook andere dingen op het gebied van gemeentelijke communicatie en voorlichting. Onlangs hebben twee leden hun lidmaatschap opgezegd. Naast de voorzitter en secretaris telt de klankbordgroep nu zes leden. Wij zoeken twee à drie personen uit het maatschappelijk middenveld die op vrijwillige basis de groep komen versterken.

Wat houdt het in?

Het lidmaatschap houdt in dat u:

- let op alle uitingen van de gemeente Lisse, meepraat en -denkt over verbetering daarvan en adviseert over communicatiebeleid, huisstijl, imagobeleid en de publiciteitsaanpak van allerlei zaken;
- zes keer per jaar de vergadering bijwoont.

Voorwaarden


- U bent 16 jaar of ouder;

- U woont in de gemeente Lisse;

- U bent (beroepsmatig of vrijwillig) betrokken bij bijvoorbeeld sport, cultuur, ouderen of jongeren of u bent ondernemer in Lisse
- U werkt niet bij een bedrijf of instelling met een zakelijk belang bij de communicatie van de gemeente Lisse;

- U hebt affiniteit met voorlichting en communicatie;
- Het gaat om een vrijwilligersfunctie, alleen vooraf afgesproken onkosten worden vergoed.

Interesse?

Stuur dan voor 9 juni een kort briefje of e-mail naar voorzitter wethouder Ad van Zelst via Postbus 2160 AE Lisse of gemeente@lisse.nl. Het is de bedoeling dat u in uw brief aangeeft wie u bent, wat uw achtergrond is en wat uw motivatie is om lid te worden van de klankbordgroep communicatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met secretaris Lina Damo via telefoonnummer (0252) 433222 of gemeente@lisse.nl.