Politie Gelderland-Zuid

Man geslagen

Nijmegen, 01-06-2010 o Maandagavond omstreeks 22.00 uur zijn een 35- en een 38-jarige Nijmegenaar aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling van een 38-jarige plaatsgenoot.

Agenten werden naar de 34e straat in de Aldenhof gestuurd. Daar zou een man, naar later bleek een 38-jarige Nijmegenaar, op het trottoir zitten. De Nijmegenaar was even daarvoor door drie mannen in elkaar geslagen. De man had een wond aan het been en een buil op zijn hoofd. Ook klaagde hij over pijn aan zijn onderarm. Het slachtoffer wist een goed signalement te geven van de drie mannen. Het slachtoffer en zijn belagers zouden elkaar kennen.

Later die avond konden er twee van de drie verdachten worden aangehouden elders in Nijmegen. Het slachtoffer is voor de zekerheid een nacht opgenomen in het ziekenhuis. Hij zal aangifte doen. Wat de aanleiding is geweest voor de mishandeling is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben en zich nog niet hebben gemeld. U kunt dan contact opnemen met de stadsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 01-06-2010 11:36 | © Regio Gelderland-Zuid |