Gemeente Gennep


Persberichten

Persbijeenkomst over Masterplan Bedrijventerrein De Brem Uitnodiging

Het college van Burgemeester en wethouders van Gennep zal op dinsdag 1 juni a.s. een besluit nemen over het masterplan voor regionaal bedrijventerrein De Brem. Wij nodigen u graag uit voor een persbijeenkomst over dit onderwerp op dinsdagmiddag 1 juni om 14.00 uur.

De Brem is het laatste bedrijventerrein dat in de Kop van Noord-Limburg gerealiseerd kan worden. De ambitie voor De Brem is dan ook hoog: ingezet wordt op een duurzaam en zoveel mogelijk CO2-neutraal bedrijventerrein. Gennep wil met De Brem ruimte bieden aan industriële bedrijvigheid en kleinschalige logistieke dienstverlening. Het masterplan bevat onder meer het stedebouwkundig ontwerp en het beeldkwaliteitplan voor bedrijventerrein De Brem. Ook de financiële onderbouwing vormt een belangrijk onderdeel van het masterplan.

Het college heeft bij de besluitvorming over het masterplan nadrukkelijk gekeken naar de samenhang met de Strategische Regiovisie. Stedebouwkundig professor Riek Bakker heeft hiervoor in opdracht van het college een analyse gemaakt.

Graag nodigen wij u uit voor een persbijeenkomst, waarin wethouder Ingrid Voncken een toelichting zal geven op het Masterplan voor Bedrijventerrein De Brem. Uiteraard is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. Schriftelijke informatie stellen wij tijdens de bijeenkomst beschikbaar. Op verzoek stellen wij ook digitaal beeldmateriaal beschikbaar voor publicatie.

Persbijeenkomst

Datum: Dinsdag 1 juni 2010
Tijdstip: 14.00 - 15.00 uur
Locatie: Gemeentekantoor Gennep, Ellen Hoffmanplein 1 in Gennep balk