Ingezonden persbericht


dinsdag 25 en woensdag 26 mei, 20.00 uur
Avondje Alles van Zeebelt
met o.a. een rondleiding door Appetite for Destruction

Avondje alles, een maandelijkse kunstenmix bij Zeebelt, deze maand op 25 en 26 mei, staat in het teken van destructie. Deze keer zijn te zien de theatervoorstelling Kapot Maken, een korte film van Breaking Ground en live muziek van Kapotski. Om 20.00 uur zal tevens een rondleiding starten door de tentoonstelling Appetite for Destruction bij Nest. Leden van de Nest nieuwsbrief krijgen 25% korting voor een kaartje bij Zeebelt.

Appetite for Destruction is een project dat gaat over de zin van vernieling. Scheuren, vermorzelen, splijten en verbrijzelen worden onderdeel van een proces waaruit nieuwe beelden ontstaan.

Deelnemende kunstenaars aan Appetite for Destruction zijn:

Gert-Jan Kocken (NL)
Ujin Lee en Tom Edwards (Aus)
Zeger Reyers (NL)
David Rickard (UK)
Keiko Sato (NL/Japan)
Kris Vleeschouwer (BE)
Bram Vreven (NL/BE)
Aeneas Wilder (Japan/UK)

Appetite for Destruction bestaat uit een tentoonstelling, workshops en donderdagavondlezingen. De volgende lezing is op donderdag 17 juni om 20.00 uur met:

Bregje van Woensel en Jeroen Jongeleen
Curator Bregje van Woensel en kunstenaar Jeroen Jongeleen spreken over de verhouding tussen creatie en vernieling door graffiti en de behoefte tot de destructie van de gevestigde orde. Voor meer informatie en reserveren: www.nestruimte.nl

Appetite for Destruction duurt van 1 mei tot 20 juni 2010. Nest is donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Nest, De Constant Rebecqueplein 20-b, 2518 RA Den Haag


- EINDE BERICHT -