Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 01-05-2010

Viering Koninginnedag district Bergen op Zoom redelijk rustig verlopen

BERGEN OP ZOOM: De viering van Koninginnedag in het district Bergen op Zoom vrijdag en de daaropvolgende nacht is redelijk rustig verlopen. Er werden zeven aanhoudingen verricht.

In Bergen op Zoom werden drie Bergenaren (20, 22 en 26 jaar)
aangehouden wegens een vechtpartij in de buurt van de Grote Markt. Het drietal is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld. Een 17-jarige Rotterdammer en een 27-jarige Bergenaar meldden zich als slachtoffer bij de politie. Verder werden op het Mineurplein twee Bergenaren van 24 en 25 jaar aangehouden, omdat ze vernielingen pleegden bij een bloembak. Ook wegens vernieling, maar nu van een ruit van een kermisattractie op de Grote Markt, werden twee mannen van 18 en 19 jaar uit Bergen op Zoom in de kraag gevat. In Roosendaal werd in het Emile van Loonpark een 25-jarige Roosendaler aangehouden wegens mishandeling van zijn vriendin. De man werd ingesloten op het bureau.

Politie arresteert vonnisklant in Oudenbosch

OUDENBOSCH: De politie heeft vrijdagmiddag rond 15.30 uur een 37-jarige man uit Brugge aangehouden. Dat gebeurde bij een controle op de Markt. De man moet nog circa negen maanden celstraf wegens oplichting uitzitten. Als gevolg van de arrestatie is een huwelijksviering in de Basiliek voor zaterdag geannuleerd. De politie doet uit
privacyoverwegingen geen verdere mededelingen over de kwestie.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 01-05-2010 13:15 | © Regio Midden en West Brabant |