Ingezonden persbericht

De Auping Match stedenlijn: van design tot klassiek

Deventer, 15 april 2010 ­ De nieuwe Auping Match verschijnt in een sttedenlijn met drie verschillende versies, zodat je altijd een goede match kunt vinden met je persoonlijke stijl. De Match Copenhagen, de Match New York en de Match London hebben een herkenbaar ontwerp, elk met een geheel eigen uitstraling, van design tot klassiek. De nieuwe modellen zijn vanaf mei beschikbaar. De Match London is exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision dealers.

De Auping Match heeft een duidelijk karakter dat staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Samen met de AVS (Actieve Ventilatie en Support) spiraalbodem en de AVS matrassen biedt het bed goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. De slogan 'de Match maakt uw stijl compleet' wordt onderstreept door accessoires, zoals bijpassende 'zwevende' nachtkastjes.

Copenhagen
De Match Copenhagen is voorzien van een aluminium omranding. De hoekstukken van de omranding en de einddelen van het strakke houten hoofdbord zijn afgewerkt in chroomkleur. Dit geeft het bed een designuitstraling. De Match Copenhagen is geïnspireerd door de gelijknamige stad. Het heeft een strakke, moderne uitstraling, zoals de 'Zwarte Diamand', de nieuwe Koninklijke bibliotheek in Kopenhagen.

New York
Opvallend, statig en robuust als het Empire State Building: de Match New York heeft een eigentijdse uitstraling, waar klassiek en design elkaar tegemoet komen. Het bed heeft een houten omranding met afgeronde vormen. Net als bij de Match Copenhagen is de omranding afgewerkt met chroomkleurige hoekstukken. In het houten hoofdbord komen de afgeronde vormen terug. Deze is voorzien van twee kussens van Burago stof (lederlook).

London
'This is London calling...¦' De Match London heeft de meest klassieke uitstraling van de drie Match versies. De omranding en het hoofdbord zijn beide gestoffeerd en, met de precisie van de Big Ben, afgewerkt met dubbele doorstiknaden. Het hoofdbord is voorzien van chromen uiteinden en uitgevoerd met een gestoffeerd hoofdbordkussen. Al deze elementen zijn verkrijgbaar in Burago stof. Het volledig gestoffeerde bed, gecombineerd met fraaie doorstiknaden en hoofdbordkussen, geeft het model een rijke, klassieke uitstraling.

Zweven
Om je slaapkamerstijl compleet te maken, introduceert Auping een aantal bijbehorende accessoires, zoals een nieuw Auping Match nachtkastje. Dit zwevende nachtkastje geeft een ruimtelijk effect en is bevestigd aan het bed. Het is voorzien van één lade waarbij het houten front in alle Auping kleuren kan worden uitgevoerd. De consumentenadviesprijs is vanaf ¤ 320,- peer nachtkastje.

Prijs en beschikbaarheid
Alle modellen van de Auping Match zijn beschikbaar in een- en tweepersoonsuitvoering. Een complete Match Copenhagen, inclusief hoofdbord, matras, spiraalbodem en poten, is beschikbaar vanaf ¤ 1.485,- voor een eenperssoonsuitvoering en ¤ 2.195,- voor een tweepersoonsbed. De Match New York is beschikbaar vanaf ¤ 1.885,- (¤ '¬ 2.595,- voor een tweepersoonsbed) en de Match London vanaf ¤ 2.285,- (¤ 2.995,- voor de tweepersoonsuitvoerinring). De Auping Match Copenhagen en Auping Match New York zijn vanaf mei verkrijgbaar bij de reguliere Auping verkooppunten. De Auping Match London is vanaf mei exclusief verkrijgbaar bij Auping Plaza en Auping Vision dealers.

Beeldmateriaal

Match Copenhagen

Match New York

Match London

Bovenstaande afbeeldingen en aanvullend beeldmateriaal zijn te downloaden van onze beeldenbank: www.aupingdatabase.nl inlog: aupingpers
wachtwoord: auping

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht