Ezwim

Ezwim laat voor het zevende achtereenvolgende jaar een sterke omzetgroei en winstgevendheid zien

Internationale verkopen en produkt innovatie stimuleren groei

Amsterdam, 1 april, 2010 - Ezwim, Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten maakt vandaag de resultaten bekend over 2009.

Ezwim laat voor het zevende jaar op rij een omzetgroei van dubbele cijfers zien, het bedrijf rapporteert in 2009 een groei van de "Monthly Recurring Revenue" van 25% in het enterprise kanaal.

De belangrijkste redenen van de groei zijn:

* Nieuwe klantcontracten; nieuwe klanten middels directe verkopen en via partners. Ezwim laat internationaal een groei van meer dan 70% zien; de sterke groei van de international omzet weerspiegelt Ezwim's vermogen om wereldwijd succesvol telecom management diensten te verkopen.

* Product leadership; in 2009 heeft Ezwim haar suite van telecom management cloud computing diensten aangekondigd; deze geïntegreerde oplossing helpt bedrijven telecommunicatie en service management effectief te managen en te optimaliseren. Ezwim cloud computing diensten bieden een schaalbare totaaloplossing die snel en zonder investeringen vooraf beschikbaar gemaakt kan worden, zonder dat installatie van software nodig is.
* Internationale samenwerkingsverbanden. In 2009 kondigde Ezwim een strategische alliantie aan met het Amerikaanse TAG, een volledige dochter van Alcatel-Lucent. TAG levert telecom consultancy diensten.

"De sterke groei van de internationale omzet weerspiegelt de toenemende behoefte aan Telecom Expense Management diensten," zegt Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim. "Ezwim is markleider in Europa met meer devices onder management dan welke andere TEM speler dan ook; wij hebben een goede uitgangspositie om optimaal te profiteren van de groei in 2010."

De Ezwim diensten zijn niet onopgemerkt gebleven door marktanalisten, het bedrijf heeft in 2009 een "Promising" beoordeling in Gartner's MarketScope voor Telecom Expense Management ontvangen.

In 2010 zal Ezwim zich blijven richten op organische groei via directe verkoop en wereldwijde, strategische samenwerkingen en op groei door overnames. Ezwim kondigde de acquisitie van Simmplus, een Business Process Outsourcing dienstverlener op het gebied van mobiele telecommunicatie, eerder dit jaar aan.

Over Ezwim

Ezwim is europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via http://www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim produkten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.

Boekel De Nerée

"We hebben voor Ezwim gekozen omdat zij de kennis, technologie en services in huis hebben die Boekel De Nerée nodig heeft om volledige controle te krijgen over haar telecomuitgaven. Ik ben blij met professionele niveau van het Ezwim-team en hun gedreven aanpak om de gestelde doelen binnen het strakke tijdschema te halen."