RTL Group

Kwartfinales Europa League donderdag bij RTL 7

De Europa League is op donderdag 1 april toegekomen aan de kwartfinales. In de race zijn nog clubs uit Spanje (twee), Engeland (twee), Portugal, Duitsland en België: Fulham, Wolfsburg, Benfica, Liverpool, HSV, Standard Luik, Valencia en Atlético Madrid. RTL 7 brengt donderdag alle kwartfinales in beeld.

De wedstrijd tussen Hamburger SV en Standard Luik wordt live uitgezonden, waarbij Leo Driessen het commentaar bij de wedstrijd verzorgt. HSV, met de Nederlanders Ruud van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Eljero Elia en Romeo Castelen in de gelederen, wist in de voorgaande ronde het Belgische Anderlecht uit te schakelen. Weten hun landgenoten van Standard, met ex-AZ-speler Sébastien Pocognoli, een beter resultaat neer te zetten?

Na afloop van deze live-wedstrijd volgt een extra ruime samenvatting van het duel tussen Benfica en Liverpool. Marcel Maijer is daar voor RTL 7 om Dirk Kuyt en Ryan Babel, de twee Nederlanders in dienst van Liverpool, te interviewen. De voetbalavond wordt gepresenteerd door Humberto Tan en Pierre van Hooijdonk schuift bij hem aan om de wedstrijden te analyseren.

De returns zijn op donderdag 8 april.

Uitzending: RTL 7, donderdag 1 april
20.30 HSV - Standard Luik LIVE
23.00 Benfica - Liverpool Samenvatting
23.30 League Samenvattingen overige kwartfinales
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.