Gemeente Enschede

Carnaval in Twekkelerveld

Samenwerkingsverband Het Twekkelerveld organiseert op zaterdag 13 februari een carnavalsoptocht door Twekkelerveld. Aansluitend is er voor de wijkbewoners een kindermiddag en feest voor volwassenen in het gebouw van de Enschedese Marsband aan de Herculesstraat.

De carnavalsoptocht start om 14.30 uur vanaf Rigtersbleek-Aalten en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Er hebben zich al vijfentwintig wagens en loopgroepen opgegeven, maar nieuwe aanmeldingen zijn nog steeds welkom.

De deelnemers aan de optocht kunnen leuke (geld)prijzen verdienen. Een deskundige jury beoordeelt de praalwagens en loopgroepen op originaliteit, humor, afwerking en presentatie. Ook is er een prijs beschikbaar voor het mooist versierde huis in de wijk. De organisatie roept iedereen in Twekkelerveld op om zijn woning in carnavalsstemming aan te kleden. En wie niet meedoet, wordt van harte uitgenodigd om langs de route te komen kijken.

Wie wil weten hoe de volledige route er uitziet, of wie zich wil aanmelden voor de carnavalsoptocht, kan deze informatie vinden op www.allesaanwezig.nl.

Geplaatst: 09 februari 2010.

9 februari 2010