Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 08.40 uur

Utrecht, 11-02-2010

Fietsster gewond

NIEUWEGEIN Een meisje raakte gewond toen zij op woensdag 10 februari door een auto werd aangereden.

Rond 15.10 uur reed een 27-jarige automobilist uit Almere over de Batauweg, komende uit de richting van de Noordstedeweg. Plotseling stak een 13-jarige fietsster uit Nieuwegein vanaf het trottoir een voetgangersoversteekplaats over. De automobilist remde, gleed door met een aanrijding tot gevolg. Het meisje kwam ten val en klaagde over pijn in haar kaak en nek. Zij werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Bromfietser gewond

NIEUWEGEIN Een bromfietser en automobiliste kwamen op woensdag 10 februari met elkaar in botsing. De bromfietser raakte gewond.

Rond 13.40 uur reed een 44-jarige automobiliste uit Maarssen vanaf de Koetsdrift de Batauweg op om in de richting van de Weg naar de Poort te rijden. Daarbij zag zij een over de Batauweg rijdende 16-jarige bromfietser uit Nieuwegein over het hoofd, met een aanrijding tot gevolg. De bromfietser botste tegen de linkerflank van de auto en raakte gewond. Hij werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.