Warchild


Hidde voor War Child

11 februari 2010 -
Hidde Kernkamp oefent voor de Ernst en Bobbie Kinderloop "Ik ga 1 kilometer rennen en natuurlijk zo snel mogelijk! Je kunt mij sponsoren per 50 meter die ik ga afleggen.. De opbrengst gaat naar War Child", aldus Hidde Kernkamp.

Op zondag 14 maart doet Hidde (6 jaar) uit Den Haag mee aan de Ernst Bobbie Kinderloop, een onderdeel van de CPC Loop in Den Haag.

Hij zamelt hiermee geld in voor oorlogskinderen. Op ikvoorwarchild.nl heeft Hidde zijn eigen actiepagina aangemaakt en inmiddels heeft hij al een flink aantal familie en vrienden achter zich staan die hem en War Child steunen.

Sponsor Hidde>

Actie status van Hidde. Doe een donatie! Ikvoorwarchild Wil jij net als Hidde ook meedoen aan een prestatiegerichte actie waarbij mensen jou en War Child kunnen steunen? Kom dan in actie en maak op www.ikvoorwarchild.nl je eigen persoonlijke actiepagina aan. Stuur vervolgens de link van jouw pagina door naar al je vrienden, familie en kennissen, zodat zij jou en War Child kunnen steunen.

De online donaties gaan direct naar War Child en het is meteen zichtbaar op jouw pagina hoeveel geld er is binnen gekomen voor jouw actie.

Geen eigen actie pagina aanmaken, maar wel een actie aanmelden? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan gebruik van ons reguliere actieformulier.