Senternovem

11-02-2010 | Website Eureka grondig opgeschoond

De afdeling Eureka heeft, vooruitlopend op de omzetting naar Rijkshuisstijl en in antwoord op de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek, zijn website aan een grondige onderhoudsbeurt onderworpen. De hoeveelheid informatie is teruggebracht en de structuur is aangepast. Het resultaat is een frisse, toegankelijke website.

Martijn Lammers, coördinator van de opschoonactie: "Ik denk dat we erin geslaagd zijn een overzichtelijke website neer te zetten, waardoor ondernemers niet direct verdwalen in allerlei details van onze regelingen. Op de site staan veel projectvoorbeelden, zodat bezoekers kunnen lezen welk type projecten voor subsidie in aanmerking komen."

Op de homepage staat - naast projectvoorbeelden - ook een animatie. In twee minuten kun je bekijken wat er allemaal bij komt kijken als je een projectaanvraag wilt indienen. Lammers: "Onze handleiding van twintig pagina's leest niemand. Deze animatie vertelt precies hetzelfde, maar is veel gebruiksvriendelijker. We houden de informatie op de site beknopt. Mensen die meer informatie willen, vragen we contact met ons op te nemen; er is een aparte pagina in het menu waarop alle contactpersonen te vinden zijn." Eureka wil verder op de ingeslagen weg: minder tekst, meer beeld, meer interactie en veel ondernemers aan het woord. De eerste stap is gezet.

http://www.agentschapnl.nl/internationaal_innoveren/ Wijzigingsdatum | 11-02-2010