Gemeente Krimpen aan den IJssel


* 20.000 euro voor Haïti!

20.000 euro voor Haïti!

Dinsdagavond 9 februari 2010 was er een bijzonder benefietconcert voor de Stichting Projecthulp Haïti. Aan het concert werkten zangvereniging l'Esperance, muziekvereniging Concordia en drie professionele musici: de internationaal bekende mezzo sopraan Marjolein Niels, bariton Henk Neven en pianist Daniël van der Hoeven mee. De avond bracht het mooie bedrag van EUR 20.000 op. Met dit geld wordt hulp geboden aan Kindertehuis L'Espérance, de bijbehorende school en andere projecten van de stichting.

De Krimpense zangvereniging L'Espérance heeft na de aardbevingsramp het initiatief genomen voor dit bijzondere benefietconcert. De zangvereniging heeft al jaren een band met het gelijknamige kindertehuis in Haïti.

Het bedrag is bij elkaar gebracht met individuele giften en sponsoring door bedrijven. Het gemeentebestuur van Krimpen aan den IJssel heeft de opbrengst aangevuld tot het bedrag van EUR 20.000,-.

Giften blijven welkom
Ook nu zijn giften nog steeds van harte welkom! Alle giften gaan voor 100 procent naar Haïti. Er zijn een notaris en een accountant aangesteld om het financiële proces te controleren en te begeleiden. Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 694611123 t.n.v. Rijnvis - Verwoerd - Zwaveling, notarissen onder vermelding van `Hoop voor Haïti".