RTL Group

Eerste super model en emotionele John Williams in eerste 'Van Der Vorst Ziet Sterren'

's Wereld eerste super model, Janice Dickinson, is vrijdag te gast in de eerste aflevering van een nieuwe reeks Van Der Vorst Ziet Sterren. In het RTL 4-programma leidt ze Peter rond in wat ze zelf haar pornohuis noemt en vertelt zeer openhartig over haar heftige jeugd, waarin ze misbruikt werd door haar vader. Ook komen haar alcohol- en drugsverslaving aan bod en leert ze Peter hoe te lopen op de catwalk. Presentator John Williams neemt Peter mee naar het Zeeuwse Sint Philipsland. Toen hij vijf jaar oud was, verhuisde hij van Suriname naar dit dorpje, waar hij als eerste zwarte jongetje een soort bezienswaardigheid was. John werd daar door z'n oma opgevoed. De emoties lopen hoog op als hij met zijn verleden wordt geconfronteerd, de meester van de emo-tv krijgt het nu zelf flink te kwaad voor de camera.

Ook heeft Peter een interview met acteur Mel Gibson, wiens film Edge Of Darkness deze week in première gaat. Het werd een bizarre ontmoeting die iets korter werd dan gepland, aangezien Mel geen zin had om op alle vragen antwoord te geven

Vrijdag is er verder nog een bezoek aan de Disneystudio's in Los Angeles, waar Peter met Anniko Noni Rose praat, de stem van prinses Tiana in de tekenfilm 'The Princess And The Frog'. Ook zien we hoe de tekenaars van de film Beatrix en prinses Máxima veranderen in animatiefiguren.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 5 februari, vanaf 22.00 uur
---