Ingezonden persbericht

Vrouw krast BMW voor haar echtgenoot
Een vrouw uit Utrecht heeft met het BMW kraslot een BMW gewonnen. De vrouw kraste het BMW-symbool onder de kraslaag vandaan en bedacht meteen dat het een leuk cadeau zou zijn voor haar man. Die avond gaf ze het winnende kraslot voor het slapen gaan als verassing aan haar man. Hij was uiteraard heel erg blij met zijn nieuwe BMW.
"Mijn vrouw koopt regelmatig krasloten, elke keer weer wat anders. Ik was totaal verrast toen ze mij dit kraslot gaf! Ik vind het ontzettend leuk dat ik binnenkort in een spiksplinternieuwe BMW rond kan rijden," aldus de man.

Het winnende kraslot is verkocht bij Primera Wouters aan de Amsterdamsestraatweg 753 in Utrecht. Hier wordt vrijdag 12 februari om 15.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de BMW-prijs aldaar te vieren.

Met het BMW kraslot zijn naast prijzen oplopend tot 100.000 euro netto, ook BMW 316i Sedans te winnen.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto, de organisatie achter Krasloten, is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.