Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Restaurant OBBA krijgt eerste handboek horeca

Alle horecaondernemers in de deelgemeente Feijenoord krijgen de komende tijd een handboek horeca overhandigd.

De eerste map was donderdag 28 januari voor onderneemster Maaike Dogan van restaurant OBBA. In de map zit informatie over wet- en regelgeving, allerlei regelingen en bruikbare tips voor horecaondernemers. Daarnaast staat in dit handboek hoe men veilig kan ondernemen en de namen van contactpersonen van de deelgemeente en gemeente.

De map is een van de middelen waarmee de deelgemeente Feijenoord ondernemers wil helpen om een gezond en sterk bedrijf te voeren. Met datzelfde doel houdt portefeuillehouder Rene Kronenberg maandag 8 februari een inloopspreekuur voor (potentiële) horecaondernemers. Zij krijgen dan de gelegenheid om met de portefeuillehouder te overleggen over de ontwikkelingen in de horeca. Het spreekuur is van 9.30 tot 11.00 in het Ondernemershuis Zuid in de Wevershoekstraat 380-388.

Maaike Dogan ontvangt van portefeuillehouder René Kronenberg het eerste handboek horeca.
(foto deelgemeente Feijenoord)