Deelgemeente Feijenoord Rotterdam
Restaurant OBBA krijgt eerste handboek horeca
Alle horecaondernemers in de deelgemeente Feijenoord krijgen de
komende tijd een handboek horeca overhandigd.
De eerste map was donderdag 28 januari voor onderneemster Maaike Dogan
van restaurant OBBA. In de map zit informatie over wet- en
regelgeving, allerlei regelingen en bruikbare tips voor
horecaondernemers. Daarnaast staat in dit handboek hoe men veilig kan
ondernemen en de namen van contactpersonen van de deelgemeente en
gemeente.
De map is een van de middelen waarmee de deelgemeente Feijenoord
ondernemers wil helpen om een gezond en sterk bedrijf te voeren. Met
datzelfde doel houdt portefeuillehouder Rene Kronenberg maandag 8
februari een inloopspreekuur voor (potentiële) horecaondernemers. Zij
krijgen dan de gelegenheid om met de portefeuillehouder te overleggen
over de ontwikkelingen in de horeca. Het spreekuur is van 9.30 tot
11.00 in het Ondernemershuis Zuid in de Wevershoekstraat 380-388.
Maaike Dogan ontvangt van portefeuillehouder René Kronenberg het
eerste handboek horeca.
(foto deelgemeente Feijenoord)