NETASQ stelt Rolf van Gent aan als Director North and East Europe


BREDA, 20100201 -- NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, kondigt aan dat zij Rolf van Gent heeft aangesteld als Director North and East Europe. Van Gent, voorheen binnen NETASQ verantwoordelijk voor de Benelux en Nordics, ziet daarmee de landen waarvoor hij verantwoordelijk is uitbreiden met Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Oost-Europa en CIS. Reden voor de aanstelling is het feit dat hij zich binnen de organisatie heeft bewezen als een zeer succesvol regional manager.

De regio Benelux heeft bijvoorbeeld onder zijn leiding het eerste half jaar van 2009 een groeipercentage gerealiseerd van 99 procent, mede door het tekenen van contracten met meerdere Europese missies.Over heel 2009 werd een groei van 76 procent gerealiseerd.

In zijn nieuwe functie zal Rolf van Gent zich in eerste instantie richten op het opzetten van een nieuw team voor Duitsland, het vergroten van het succes van het team in het Verenigd Koninkrijk en het ondersteunen van de distributeurs in Oost-Europa in de realisatie van grote Europese projecten. Daarnaast blijft het behouden en uitbreiden van het succes in de Benelux een belangrijk aandachtspunt. In zijn nieuwe functie zal van Gent directe leiding gaan geven aan een team van tien personen.

Rolf van Gent zegt hier zelf over: "Ik ben uiteraard zeer verheugd met deze nieuwe functie. Ik zie het als een uitdaging om de successen die we het afgelopen jaar in de Benelux hebben gerealiseerd te vertalen naar andere regio's. Ik heb gezien waartoe NETASQ in staat is met de vorig jaar toegekende RESTREINT UE kwalificatie door de Europese Raad en het behalen van de EAL 4+ certificatie op basis van Common Criteria versie 3.1. Dit heeft in de Benelux zeker bijgedragen tot de goede resultaten. Het is nu tijd om deze producten ook in andere regio's voor het voetlicht te brengen. Daarnaast zie ik met deze rol mijn ambitie om een meer internationaal gerichte functie te vervullen verwezenlijkt worden."


---------------------

Over NETASQ
Met meer dan 50.000 verkochte producten wereldwijd via een distributiekanaal van meer dan 300 partners verspreid in meer dan 30 landen, kan NETASQ zich een belangrijke speler op het gebied van informatiebeveiliging noemen. De oplossingen van NETASQ voldoen aan de behoeften van bedrijven voor een gecombineerde beveiligingsmethode voor netwerkbedreigingen en spam. Voor meer informatie, bezoek www.netasq.com.





Ingezonden persbericht