Young Facility legt focus op het onderwijs


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20100201 -- Young Facility is sinds 1 februari gestart met een onderzoek naar het optimale facility management en services concept voor onderwijs instellingen in de Randstad. Young Facility wil de nadruk leggen op duurzame innovatieve concepten met een beter rendement voor de klant.

Met het onderzoek gaat Young Facility zich focussen op integrale facility management en multi service concepten waarbij multifunctionaliteit en duurzaamheid voorop staan. Het onderwijs is een dynamisch omgeving die om continue aanpassing van de faciliteiten vraagt, door specialisatie van Young Facility kan aan deze behoefte optimaal worden voldaan. Ook de vastgoedsector zal worden meegenomen in het onderzoek als doelgroep in het onderzoek.

Het onderzoek zal worden uitgevoerd door middel van een behoefteanalyse onder de schoolleiding en facilitair verantwoordelijke. Daarnaast zal met de diverse partners aan de hand van de gepeilde behoefte nieuwe concepten worden ontwikkeld waarbij multifunctionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid samen met besparingen integraal worden gecombineerd.


voor meer informatie zie de vernieuwde site: www.youngfacility.nl





Ingezonden persbericht